Илайджа Блу Олман и съпругата му, Марианджела Куини Кинг, направиха рядка

...
Илайджа Блу Олман и съпругата му, Марианджела Куини Кинг, направиха рядка
Коментари Харесай

След драмата за попечителството: Синът на Шер с рядка публична поява

Илайджа Блу Олман и брачната половинка му, Марианджела " Куини " Кинг, направиха рядка обществена поява в понеделник на фона на настоящото правосъдно дело на майка му Шер, изискващо настойничество над нейния наследник.

Олман и Кинг участваха на комедийното шоу на Кристин Пийк в Западен Холивуд. Източник сподели, че Олман изглеждал здрав и в положително въодушевление.

Докато разговаряла с останалите присъстващи на събитието, Кинг била чута да споделя, че тя и Олман „ в никакъв случай не са били по-сплотени “ .

Cher's Son Elijah Blue Allman Steps Out in Rare Appearance with Wife at Comedy Show amid Conservatorship Drama
— People (@people)
Появата на двойката заедно идва, след като искането на Олман да се отхвърли молбата му за развод с Марианджела беше задоволено от арбитър от окръг Лос Анджелис. Олман за първи път изиска бракоразвод с 36-годишната Кинг през 2021 година, откакто се ожениха през декември 2013 година Но те се сдобриха на фона на правосъдната драма с Шер.

Неотдавнашното предложение на Шер Олман да бъде подложен под краткотрайно незабавно наставничество заради хипотетичните му проблеми с психологичното здраве и злоупотребата с субстанции беше отхвърлено от съдия миналата седмица.

Cher claims son Elijah Blue Allman is missing, ‘life at risk’: His money will be ‘spent on drugs’
— New York Post (@nypost)
В декларация, възразяваща против настояването на Шер, Олман написа, че той и Кинг са в естествени отношения – и отбелязва, че 77-годишната Шер възразява срещу помирението му с Марианджела. 

Съдия се произнесе срещу препоръчаната от Шер възбрана, защото Олман е потвърдил, че „ той е управлявал финансите си “ и „ е останал чист от опиати “ след голям брой му направени проби. Следващото чуване по делото е планувано за март.

В първичното си подаване от декември 2023 година Шер поиска временно попечителство върху сина си, потвърждавайки, че той е „ всъщност некадърен да ръководи финансовите си запаси “

Шер извънредно сподели на PEOPLE през октомври, че персоналният фамилен въпрос е обвързван с продължаващите проблеми със зависимостта на сина ѝ.

Cher’s son Elijah Blue Allman makes rare red carpet appearance with wife amid conservatorship drama
— Page Six (@PageSix)
„ Не пострадвам от никакъв проблем, от какъвто не страдат милиони хора в Съединените щати “ , сподели Шер, наблюдавайки дългогодишната битка на сина си със злоупотребата с субстанции по това време.  „ Аз съм майка. Това е моята работа - по един или различен метод да се опитам да оказа помощ на децата си. Вие вършиме всичко за децата си. Винаги, когато можеш да им окажеш помощ, просто го правиш, тъй като това е да си майка. Но това е наслада, даже със сърдечна болежка - най-много, когато мислиш за децата си, просто се усмихваш и ги обичаш, и се опитваш да бъдеш до тях. “ 

Олман - който е известен като P. Exeter Blue - е музикант и един от създателите на метъл групата Deadsy. Групата издава два студийни албума: Commencement  през 2002 година и  Phantasmagore през 2006 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР